A Bono Utazási Központ - Skandináv Utazási Központ blogja

Meglepetés járatokat indít a Qantas

2021/03/29. - írta: Bono Utazási Központ

A Qantas ausztrál légitársaság Brisbane, Melbourne és Sydney városából indít különleges repülőjáratokat titokzatos úticélokra a kalandvágyó utasok örömére.

Mit is jelent ez? A csomag nemcsak a repülőjegyet, hanem az egynapos teljes program árát is tartalmazza, ezen belül az étkezéseket, a különleges napi programot és egy ajándékcsomagot minden résztvevőnek.
Az utasok egy járat foglalásával jelentkezhetnek a meglepetés kirándulásra, anélkül, hogy tudnák a célállomást. A résztvevők a kulcsszavak alapján választhatják ki, hogy melyik programra jelentkeznek (pl. „Ez a tökéletes kiruccanás Ön számára, ha szereti a trópusokat, a sós vizet érezni a bőrén.”), illetve az utazás előtt tanácsokat kapnak, hogy milyen ruhát és eszközöket érdemes vinni.

Az úti cél bármely város lehet, ahová a Qantas menetrend szerint közlekedik, annyit árultak csak el, hogy két órán belül elérhető és nem nagyvárosba vezet majd az út. A célállomás akkor derül ki, amikor a repülőgép megkezdi ereszkedését, bár a repülési útvonalat az utasok az üléstámlák képernyőjén is nyomon követhetik. Vajon hova viszi őket a légitársaság? Chardonnayt fognak kortyolgatni egy díjnyertes szőlőültetvényen, talán egy trópusi sziget homokos partján fogyasztják el a frissen grillezett ebédjüket, vagy egy felejthetetlen vidéki vendéglátásban lesz részük?

Márciusban, áprilisban és májusban indul egy-egy járat, a jegyek már foglalhatók a Qantas oldalán. A turista osztályú jegyek 737 dollárba, a business osztályúak 1579 ausztrál dollárba kerülnek. 

A különleges repülési ajánlat nem új kezdeményezés - az 1990-es években is nagyon népszerűek voltak az ehhez hasonló titkos járatok és az egynapos kirándulások.

Ausztráliai és óceániai ajánlataink

Forrás: qantas.com és globetrender.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonoutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr3216483962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása