A Bono Utazási Központ - Skandináv Utazási Központ blogja

Premium Economy az Emirates-en

2021/02/02. - írta: Bono Utazási Központ

Több hely, nagyobb képernyő, saját USB és egyéb töltőbemenetek – csak néhány a régóta bevezetésre váró utaskabin legfontosabb szolgáltatásai közül.

Az Emirates-szel repülni mindig különleges élmény, de most még magasabb szintet szeretnének megütni, hogy továbbra is az élvonalban maradjanak.
Míg más légitársaságok szigorítanak és megvágják a költségeket, addig az Emirates-nél azon dolgoznak, hogy visszaállítsák a repülésbe vetett bizalmat és a fedélzti élményeket továbbra is kimagasló szinten biztosítsák. A jövőbe tekintenek és újdonságokba invesztálnak, hogy megfeleljenek utasaik legmagasabb elvárásainak is.

A legutóbb átvett A380-as gép belsejét már az új elgondolás szerint alakították ki. Ezt a kabinelosztást később más gépeken, illetve a B777-es típuson is bevezetik majd. Sir Tim Clark, a légitársaság elnöke azt reméli: ahogyan a Business és Economy osztályok is új értelmezést nyertek az Emirates példája által, az újonnan bevezetett Premium Economy is magasra teszi majd a lécet a légitársaságoknál. 

Az új osztállyal rendelkező gépeket az Emirates váltakozva használja majd a különböző járatokon, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegye azt utasai számára. A bevezető időszakban a normál turista osztály utasai ingyen átfoglalhatnak a Premium osztályra, hogy így szerezzenek tapasztalatot az újdonságokról. Ezek között szerepel a kényelmes, közel 1 méteres üléssor-távolság, az állítható fej-, könyök- és lábtámasszal ellátott, 50 centiméter széles bőrülések (2-4-2-es elrendezésben), a 13.3"-es saját képernyő a 4500 csatornás ICE fedélzeti szórakoztató-rendszerrel, az ülésbe épített USB- és egyéb töltőcsatlakozók.

A Premium Economy kabin több repülőgépen történő kialakítása mellett a légitársaság az első osztályok tekintetében is ráncfelvarrással rukkolt elő. A vadonatúj krémszínű burkolatok és üléshuzatok még elegánsabb légkört árasztanak, a szélesebb hely és a magasabb ajtók pedig több kényelmet és privát szférát biztosítanak az utasoknak.

források: travelandleisure.com, turizmus.com, Emirates Airline

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonoutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr916413400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása