A Bono Utazási Központ - Skandináv Utazási Központ blogja

Bemutatkozik a Wonder of the Seas

2022/05/11. - írta: Bono Utazási Központ

Az elmúlt hétvégén debütált Európában a Royal Caribbean hajótársaság legújabb, és egyben a világ legnagyobb tengerjáró hajója, a Wonder of the Seas. A sajtó és az utazási szakma képviselői egy 2 éjszakás út alatt megismerhették a hajó minden szolgáltatását, felfedezhették a kabinokat, és ízelítőt kaptak a fantasztikus éttermi választékból is.

A legújabb úszó szálloda mintegy 1 milliárd dolláros költségvetéssel épült Franciaországban. Eredetileg úgy tervezték, hogy Ázsiában teljesít majd szolgálatot, de a világjárvány közbeszólt, így az Egyesült Államokba vezényelték, 2022 nyarán pedig Európában várja az utasait, akik Barcelonában vagy Rómában szállhatnak fedélzetre.
A hajó 362 méter hosszú, utas kapacitása 6980 fő, akik kényelmét és biztonságát 2300 főnyi legénység biztosítja.

A kabinok változatosak: a megszokott belső-ablakos-balkonos trió mellett szeparált szinten kaptak helyet a családi lakosztályok, melyekhez ezúttal külön szórakoztató létesítmények is társulnak.

A hajó minden pontja a szórakozásról szól, így valamennyi utas megtalálja a számára ideális kikapcsolódási formát. Hagyományos és vízi színház, korcsolyapálya, 19 medence és jacuzzi, csúszdák, körhinta, drótkötélpálya, szörfszimulátor, elő növényekkel borított Central Park - a különleges és minden igényt kielégítő létesítmények sora szinte végtelen. A fedélzeten összesen 20 étterem található, amelyek között az olasz, az amerikai, a mexikói vagy éppen az ázsiai ízek kedvelői éppúgy megtalálhatják a fogukra valót, mint azok, akik különleges fogásokat és ízeket keresnek. Mindezek mellett tucatnyi bár és kávézó kínálatát is élvezhetjük.

CSOPORTOS HAJÓÚTJAINK
EGYÉNI HAJÓUTAK

forrás: dailymail.co.uk, travelo.hu

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bonoutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr7617829243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaszilics Fedor Emánuel 2022.05.12. 06:07:58

2019-ben egy csodás hetet töltöttünk az Allure of the Seas-es, felejthetetlen élmény volt. Remélem az idén már ismét lesz lehetőség, meg mert nagyon ismételnénk.

sóhegy049 2022.05.12. 06:08:00

Világ csavargója vagyok, de egy ilyen vason nemigen érezném jól magam. :-)
süti beállítások módosítása