A Bono Utazási Központ - Skandináv Utazási Központ blogja

Cooper, a túravezető négylábú

2021/05/25. - írta: Bono Utazási Központ

Na, ki a jófiú?

A kutyák mindenkit felvidítanak - egy vakáción különösen!

A vermonti (USA) Manchesterben üzemelő Equinox Golf Resort & Spa hotel természetbarát vendégei nem mással indulhatnak a környékbeli túrákra, mint a szálloda vezető boldogságügyi menedzserével, Cooperrel, az öt éves golden retrieverrel. Cooper 2020. őszén kezdett a hotelnél, egészen egyszerű okból: mindenkit felvidít.

Cooper gazdája az Equinox vezérigazgatója, Jay Sheldon, és a "Golden Hikes" program egyszemélyi (ebben az esetben inkább egykutyai) felelőse. Ajánlott a korai foglalás, mert a Cooper által vezetett túrák nagyon népszerűek, ráadásul teljesen ingyenesek. Sheldon szerint "Ahogyan ezt a kihívásokkal teli időszakot más szempontból is megnézzük, nem kérdés, hogy az emberek mindenhol a felemelő élményeket keresik. Otthonról biztonságosan eljutni valahová, és felfedezni egy területet biztosan ilyen, de mi az Equinoxnál egy kis extrát is akarunk adni, ezért alkalmaztuk Coopert ebben a beosztásban. Nekem is nagyon sok örömöt jelentett az elmúlt 5 év, amit együtt töltöttünk, de tanúsítom, hogy a vendégeknek is mosolyt csal az arcára, amikor üdvözli őket. Az egyik kedvenc hobbink barangolni a szállodánkat körülvevő természetben, és szerettük volna ezt a vendégeinkkel is megosztani - így született a Golden Hikes ötlete."

A vendégek természetesen a saját négylábúikat is elhozhatják, mivel a szálloda állatbarát és Cooper is szívesen barátkozik. A Golden Hikes szombat délelőttönként indul az Equinox környéki 370 hektáros területen, körülbelül 2 órás időtartamban. Cooper olyan jól ismeri az útvonalat, hogy póráz nélkül mutatja az ösvényt. Igen komolyan veszi a feladatát: gyakran látni a gazdija után loholni az épületben, és a péntek délutáni becsekkolásnál a welcome drinket fogyasztó vendégeket hivatalosan is üdvözli. A gyerekek akár egy plüss-Coopert is hazavihetnek a vermonti látogatás után.

A rengeteg simogatás és pacsi lehetősége mellett a vendégek az Equinox fantasztikus történetét is megismerhetik: 250 éves fennállása során az USA négy elnöke is megszállt itt, a polgárháború alatt pedig a katonák találkozóhelye volt. A ’70-es években történelmi emlékhellyé nevezték ki. A gyönyörű szállodában 18 lyukú golfpálya, három teniszpálya, egy 1200 négyzetméteres wellnessközpont, fűtött beltéri úszómedence és öt étterem, illetve bár gondoskodik a gondtalan kikapcsolódásról.


Ajánlataink az Amerikai Egyesült Államokba

Forrás: travelandleisure.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonoutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr1016571612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása