A Bono Utazási Központ - Skandináv Utazási Központ blogja

Hová utazzunk?

2021/04/28. - írta: Bono Utazási Központ

Aki utazni szeretne, az ne várjon tovább, hiszen egyre több ország nyitja meg kapuit a turisták előtt, csupán meg kell találni a megfelelő úti célt. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani utasainknak, ezért összegyűjtöttük azokat az országokat, valamint a feltételeket, ahova karanténmentesen, akár teszt nélkül, vagy teszttel könnyen és problémamentesen már most el lehet utazni. Legyen szó tengerparti pihenésről, illetve egzotikus nyaralásról, természetesen utasaink biztonsága és egészsége az első számunkra, ezért mindezek figyelembevételével készült a lista.

Dominikai Köztársaság
Trópusi tengerpart, all inclusive hotel a vágyunk? Vamos a la playa! Dominikára PCR-teszt és karantén nélkül léphetünk be, csak regisztrálnunk kell itt. A szigeten minden a megszokott, azonban helyben 19 óra után nem lehet az utcán tartózkodni, de úgyis mindenki a hotelben vacsorázik. A legjobb időszak utazásra decembertől áprilisig tart. Javasolt útvonal: Lufthansa és Condor kombinációja. Jelenleg a Lufthansa légitársaság 48 óránál nem régebbi PCR vagy antigén tesztet ír elő az átszálló utasoknak is.

Dominikai utazási ajánlatainkat itt találja. 

  

Seychelle-szigetek
A különleges szépségű trópusi paradicsom, a Seychelle-szigetek tárt karokkal várja az utazókat. A beutazás feltétele egy indulás előtt 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt felmutatása, valamint online regisztráció itt. Utasaink nem csak a most kezdődő kellemes nyaralóidőt élvezhetik a szigeteken, hanem biztonságban is utazhatnak, pihenhetnek. Az új intézkedések nyomán a turisták számára újra engedélyezik a szállodák területén található közös helyiségek használatát, beleértve a bárokat, az úszómedencéket, a fürdőket és a gyerekklubot. Javasolt repülőút: Budapestről dohai átszállással a Qatar Airways járataival. Seychelle-szigeteki ajánlatainkat itt találja.

 
Mexikó
Mexikóba továbbra is zavartalanul utazhatunk. A tengerparti resortok és az éttermek is ugyanúgy működnek, mint bármikor máskor. A legjobb időszak Cancúnra: februártól áprilisig. PCR-teszt és karantén nélkül léphetünk be az országba. A Lufthansa járataival heti ötször, egy átszállással könnyen utazhatunk Cancúnba. Jelenleg a Lufthansa légitársaság 48 óránál nem régebbi PCR vagy antigén tesztet ír elő az átszálló utasoknak is. Mexikói ajánlatainkat itt találja. 

  

Tanzánia és Zanzibár
A szállások megnyitottak és várják a nyaralni, szafarizni vágyó utazókat. A belépéshez nem szükséges PCR-tesztet felmutatni. Javasolt repülőút: Budapestről vagy Bécsből dohai átszállással a Qatar Airways járataival. Tanzánia egész évben alkalmas helyszín az állatok megfigyelésére, Zanzibáron pedig szinte folyamatosan 30°C-os meleg és 28°C körüli vízhőmérséklet jellemző. Tanzániai ajánlatainkat itt találja.

 

Namíbia
Namíbia október óta nyitva áll a turisták előtt. Jelenleg egy, 7 napnál nem régebbi PCR-teszt szükséges a beutazáshoz. Az afrikai ország amellett, hogy egyike a prémium kategóriás vadlesekre alkalmas területeknek, nagyon ritkán lakott (tízszer akkora, mint Magyarország és kevesebb, mint 3 millióan lakják) és fejlett, nyugat-európai szintű egészségügyi infrastruktúrával rendelkezik. A szolgáltatások és a szállások minősége európai, a közbiztonság kiemelkedő. Ideális célpont a COVID-tól távol. Namíbiai ajánlatainkat itt találja.

 

Tenerife
A legtöbb hotel, étterem és üzlet megnyitott és várja az érkező turistákat. Az országba való belépéshez az érkezés előtt 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet kell felmutatni. Javasolt repülőút: Budapestről vagy Bécsből közvetlen járattal. Tenerife az örök tavasz szigeteként mindig kellemes klímájával kedvelt úti cél. A kiváló minőségű szállodákban és a gyönyörű, homokos tengerpartokon garantált a pihenés. Tenerifei ajánlatainkat itt találja. 

  

Maldív-szigetek
A resortok többsége még az ősz folyamán megnyitott és a korábbinál kedvezőbb árakkal várja az ideutazókat, mindössze egy max. 96 órás negatív PCR-tesztet kérnek érkezéskor. Akik oltási igazolvánnyal bizonyítani tudják, hogy az oltás mind a két adagját megkapták már min. 14 napja, mentesülnek a teszt alól. Javasolt repülőút: Budapestről vagy Bécsből Dohán keresztül egy átszállással, a Qatar Airways járataival. A legkevesebb eső február és április között esik, a levegő kb. 30, az Indiai-óceán 29°C-os. Maldív-szigeteki ajánlatainkat itt találja 

  

Dubaj
Dubaj ősz óta ismét megnyitotta a határait a turisták előtt. A szállodák nagy része üzemel, a szokásosnál is nagyobb elővigyázatossággal és tisztasággal. Az Emirates légitársaság heti három közvetlen járatot (szerda, péntek és vasárnap) üzemeltet Budapestről. A turistáknak két PCR-tesztet kell elvégezniük: egyet indulásuk előtt legfeljebb 72 órával, egyet pedig Dubajba érkezésükkor. Dubaji ajánlatainkat itt találja. 

  

Costa Rica
A hotelek nagy többsége nyitva van, valamint a természeti látnivalók ugyanúgy bejárhatók. PCR-teszt és karantén nélkül léphetünk be, mindössze regisztrálnunk kell itt, és kötelező utasbiztosítást kell kötnünk. A Lufthansa járataival heti kétszer, egy átszállással könnyen lehet utazni. Jelenleg a Lufthansa légitársaság 48 óránál nem régebbi PCR vagy antigén tesztet ír elő az átszálló utasoknak is. Közép-Amerika Svájca egyénileg, fly&drive programmal kiválóan bejárható. A legjobb időszak utazásra decembertől áprilisig tart.

Izland
A vulkánok és gejzírek szigetére jelenleg egy legalább 14 napja kiállított angol nyelvű pozitív PCR-teszttel vagy ELISA-vérteszttel lehet beutazni, mely igazolja korábbi COVID-19 fertőzöttségünket, vagy angol nyelvű oltásigazolásal, mely igazolja, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott COVID-19 vakcinák (Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Janssen) valamelyikének az összes szükséges dózisát megkaptuk. A tesztet öt nap karantén után meg kell ismételni. Az érkezés előtt online regisztráció szükséges. Budapestről Izlandra jelenleg egy nyugat-európai átszállással repülhetünk.
Izlandi csoportos és egyéni ajánlatainkat itt találja.

 

Grúzia
Grúziába bármelyik forgalomban lévő COVID-19 vakcina mindkét dózisának beadását igazoló oltásigazolással beutazhatunk. Ha még nem vagyunk beoltva, a beutazás feltétele az érkezés előtt legfeljebb 72 órával elvégzett negatív PCR-teszt, valamint a grúziai tartózkodás harmadik napján önköltségen elvégzendő második PCR-teszt.

A titokzatos Grúzia - csoportos őszi körutazás magyar idegenvezetéssel 2021.10.01-09.

Grúziai egyéni utazás: kérjen tőlünk egyéni ajánlatot az info@bonoutazas.hu e-mail címen vagy telefonon (+36 1/235 80 10)!

 

Észtország
Észtországba beutazni a kilenc nemzetközileg elfogadott és forgalomban lévő COVID-19 vakcina mindkét dózisának beadását igazoló oltásigazolással lehetséges, valamint amennyiben az elmúlt hat hónapban átestünk a fertőzésen és ezt orvosi dokumentummal igazolni tudjuk. Érdemes felfedeznünk Tallinn gazdag történelmi múltját és Saaremaa szigetét, amelyet az észt kultúra bölcsőjének tartanak. Javasolt útvonal: egy átszállással a Lufthansa vagy a KLM járataival.
Észtországi ajánlatainkat itt találja.

  

Ciprus
A tengerparti pihenésre, valamint kulturális, történelmi és természeti látnivalók megtekintésére is kiválóan alkalmas Ciprusra jelenleg egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel utazhatunk, valamint online regisztrálni kell itt. Érkezést követően még egy PCR-tesztet kell csináltatni. Az egész évben kellemes, mediterrán klímájú sziget délkeleti oldalán található Európa egyik legszebb tengerpartja, a Nissi Beach. Utazás: Budapestről közvetlen járattal Lárnakába. Ciprusi ajánlatainkat itt találja.

 

Málta
A napfényes Máltára egy, az érkezés előtt legfeljebb 72 órával készült negatív PCR-teszttel utazhatunk be. Hamarosan várhatóan a vakcinaigazolásokat is el fogják fogadni a hatóságok. Utazás: Budapestről közvetlen járattal. Máltai ajánlatainkat itt találja.

 

Finnország
Az "ezer tó országa" májustól a WHO vagy az Európai Gyógyszerügynökség által engedélyezett vakcinával érkező utasokat mentesíti a teszt- és a karanténkötelezettség alól. Finnország kiváló célpont, amennyiben a természetbe vágyunk: hatalmas kiterjedésű fenyőerdők, kristálytiszta folyók és tavak, harapnivaló friss levegő, valamint itt is megfigyelhetők a fehér éjszakák és az északi fény. Finnországi ajánlatainkat itt találja.

 

Ez évtől, amennyiben útlemondási biztosítás mellett utasbiztosítást is választanak maguknak, az önrész mértéke 0%. A részletes információkat az útlemondási- és utasbiztosításról itt találják.

Ha bármelyik desztináció felkeltette az érdeklődésüket, ne habozzanak keresni minket, mert egyénre szabott ajánlatainkkal garantáltan elkészítjük a legjobbat Önöknek, akár budapesti, vagy bécsi indulással! Amennyiben más elképzelésük akadna, szívesen segítünk annak a megvalósításában is. Keressék munkatársainkat a +36 1 / 235 80 10-es telefonszámon, vagy küldjenek üzenetet az info@bonoutazas.hu-ra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonoutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr5616515650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása