A Bono Utazási Központ - Skandináv Utazási Központ blogja

Hasznos szállodai tippek

2023/03/20. - írta: Bono Utazási Központ

A következő trükkök némelyike talán még a tapasztalt utazók számára is újdonság, és mindenképp csökkenti az utazással járó kényelmetlenséget.

 

 

1. Sűrűn előfordul, hogy a fürdőszobában nincs polc, hogy kipakoljuk a magunkkal hozott kellékeket. Erre tökéletes megoldás a vasalódeszka.

2. Ha azt szeretnénk, hogy ne legyen kellemetlen szaga a napokon keresztül bőröndben tartott ruháknak, elég melléjük tenni egy nedves törlőkendőt.

3. Ha későn érkezünk a szálláshelyünkre és már nincs nyitva étterem, jó szolgálatot tehet, ha van nálunk egy instant leves. Vízforraló a legtöbb szobában akad.

4. A tévé irányítóját ritkán törli le a személyzet. Ha szeretnénk a sokak által fogdosott készüléket higiénikusabbá tenni, csak tekerjük bele a fürdőszobában található zuhanysapkába.

5. Ha nincs nálunk cipőszacskó, a zuhanysapkába lábbelit is csomagolhatunk és a ruháink a bőröndben tiszták maradnak.

6. Kevesen gondolnak rá, de a szobánkat biztonságosabbá tehetjük a hívatlan látogatókkal szemben, ha kitesszük a „ne zavarjanak!” táblát akkor is, amikor épp nem vagyunk a szobában. A besurranó tolvaj pihenő vendéget sejt az ajtók mögött, és inkább más szobát választ.

7. Meginnánk egy sört, de nincs nálunk sörbontó? Az ajtó zárja segítségünkre lesz.

8. Sokszor előfordul, hogy a poggyászunkban hordhatatlanul összegyűrődik a ruha. Zuhanyzáskor akasszuk be a fürdőszobába: a gőz, amit magába szív, majd kisimítja.

9. Egy aljzat-átalakítónk van és több műszaki cikkünk, melyet tölteni szeretnénk? Vigyünk otthonról áramelosztót, és nem kell több átalakítóba beruházni.

10. Egyáltalán nincs aljzat-átalakító? Feltölthetjük a telefonunkat a tévé USB-csatlakozóján keresztül is.

Forrás: www.lifestyle1st.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonoutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr7218076176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása