A Bono Utazási Központ - Skandináv Utazási Központ blogja

Furcsa szállodák 2.

2021/08/25. - írta: Bono Utazási Központ

Folytatjuk a  világ legkülönösebb szálláshelyeit bemutató sorozatunkat. Az emberi fantázia határtalan, ezt bizton állíthatjuk!

 

1. Szeretne egyszer igazán csövezni? Malajziában, a mesés Langkawi szigetén erre is van lehetőség! A Tubotel  Hostel valóban csövekből áll, kispénzű fiataloknak kínál igazán különleges szálláshelyet. Ugyan sok hely nincs a csövekben, de egy ágy mindig elfér, és a kilátás is mesés! Kell ennél több egy csőlakónak?

2. Harry Potter rajongóknak kötelező! Londonban a Georgian House Hotelben varázsló kamrákban hajthatjuk álomra a fejünket, ahova titkos ajtókon juthatunk be. Az ötórai teát is elvarázsolt körülmények között fogyaszthatjuk el, sőt a mágikus főzetek elkészítésében mi is tevékenyen részt vehetünk.

3. Az olasz Puglia tartomány egyik gyöngyszeme a sziklába vájt házairól híres Matera városa. Ebbe a környezetbe álmodták meg a barlangszobákból álló Sant’Angelo Luxury Resortot. A szobák teraszairól csodás a kilátás a városra.

4. Az autók szerelmeseinek kedvenc szálláshelye valószínűleg a Stuttgart közelében, Böblingenben található V8 Hotel. Nincs két ugyanolyan szoba és stílus, lakhatunk itt például a piros Forza Italia-, az 50-es évek Amerikáját idéző Route 66- vagy a  „benzinkút” szobában. Nem véletlenül itt épült a hotel: a Motorworld komplexum fantasztikus látnivalókat kínál az autók és motorok iránt érdeklődőknek.

5. Extrém éjszakára vágyik? Például aludna egy jót egy börtöncellában? Az egykori szovjet katonai börtön Litvániában, a Balti-tengernél várja a leendő rabokat. Részt vehetünk egy igazi szovjet büfévacsorán, kipróbálhatunk egy szabadulószobát vagy egy éjszakai börtönkalandot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonoutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr8716670112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása