A Bono Utazási Központ - Skandináv Utazási Központ blogja

Egy éjszaka a csillagok alatt

2021/03/30. - írta: Bono Utazási Központ

Sokak szerint Mexikó egyik kihagyhatatlan látnivalója a Yucatán-félszigeten található Tulum városa, melynek különlegessége, hogy ez az egyetlen tengerpartra épült maja város.

Ha romantikára és egyedülálló élményre vágyunk, itt a legjobb helyen járunk. Tulum déli részén található a La Valise Tulum luxus butikszálloda, amely 11 szobával várja a vendégeket, mindegyikben fantasztikus kilátással a tengerre vagy a dzsungelre. Aki még jobban szeretné fokozni az élvezeteket a nyaralás alatt, azoknak érdemes a master suite-ba foglalni, ugyanis ebben egy olyan kétszemélyes ágy található, amelyet ki lehet gördíteni az erkélyre, így a vendégek onnan csodálhatják az éjszakai égbolton a sugárzó csillagokat és hallgathatják a tenger békés morajlását.

A master suite-ot egy masszív parafatető alá építették, aminek köszönhetően teljesen beleolvad a természetbe. A lakosztályhoz a pompás ágyon felül különálló bejárat és közvetlen tengerparti összeköttetés tartozik - mindezek lehetővé teszik, hogy elszakadjunk a hétköznapoktól és csak a pihenésre koncentráljunk.

Habár a master suite-ban lévő ágy igazi főnyeremény, ne bánkódjunk, ha már foglalt, hiszen a szálloda minden szobájához külön kis terület tartozik, ahol élvezhetjük a magányt. Ha itt járunk, használjuk ki a hotel gyönyörű tengerparti szakaszát, és mindenképpen próbáljuk ki a számtalan függőágy egyikét, ahol a legjobb egy kis délutáni szunyókálás.

A pihenésen kívül számtalan aktív kikapcsolódási lehetőség is a rendelkezésünkre áll. Akik kimerészkednének ezekből a csodás lakosztályokból, a szálloda által szervezett snorkelling vagy jóga programokon is részt vehetnek, továbbá különleges wellness programok és kezelések (méhméreg-ceremónia, Hold-ceremónia) közül választhatnak.

Ha mindezek után megjött az étvágyunk, akkor három kiváló étterem közül (WILD, NÜ, ITZIK) közül választhatunk.

Készen áll a foglalásra? A szobák 566 USD/éjszakától elérhetők, a master suite a csodás kigörgethető ágyával pedig 1026 USD/éjszakától (az ár az adókat nem tartalmazza).

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a különleges lehetőség, forduljon munkatársainkhoz és kérje egyedi ajánlatunkat (06 1 235 8010 vagy info@bonoutazas.hu)!

Mexikói ajánlataink


Forrás: Travel+Leisure, lavalise.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonoutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr9816484854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása